torstaina, kesäkuuta 28, 2007

8 Random Facts | 8 Faktaa minusta

You are What you Eat | Olet mitä syöt

Tällä hetkellä suurinta herkkua on ylisuuret herkkusienet täytettynä sulatejuustolla, pekonikääreessä. Kesän grillausherkku, joka on levinnyt eteenpäin, ja kaikki rakastuu! Kuulostaapa pahalta. Kyllä mä syön kasviksiakin, ja elän muuten terveellisesti. You wish. Tämän yön ruokavalio: Colaa, minttusuklaarakeita, ja kääretorttua. Hih!

I dream | Uneksin

Ennen tapasin uneksia milloin mistä. Talosta, rakkaudesta, rahasta, matkoista. En enää uneksi samalla tavalla, johtuneeko realismista vai elämästä. Uneksin tällä hetkellä vain omasta kodista Ihanan Miehen kanssa. Ja sekin on jo tulossa.

Naps | Päikkärit

Mikä on parempaa kuin nukahtaa ruokailun jälkeen, ja herätä uudelleen ihanassa, raukeassa olotilassa? Harrastan näitä harvoin, se on luksusta!

Reading | Lukutoukka

Ala-asteella rakennettiin luokan seinille lukujunaa, talven aikana se kiersi koko luokan monen monta kertaa. Minä ja muutama luokkakaveri luettiin sen talven aikana lähemmäs sata kirjaa, kirjojen haavetodellisuuteen on helppo hukkua. Tällä hetkellä luen: Katja Kallion Tyypit sekä Marian Keyesin Anybody Out There.

Wishful thinking | Toiveita

Toivon aina nukkumaan mennessä että heräisin levänneenä. Sillä tavoin virkeänä, ilman väsymystä. Toivon päivittäin, että ehtisin siivoamaan. Toivon aina kun luen sähköpostia, että siellä olisi paljon viestejä. Toivon, mutta harvoin ne toteutuu.

Blooming | Kukkaset

Ruusu on ehkä ainoa jonka tunnistan, ja osaan nimetä. En ymmärrä kukkien lumoa. Joskus häikäistyn ja näen kauniin kukan, mutta pääasiassa olen niille sokea.

Sing Like Nobody’s Listening and Dance like Nobody’s Watching
I heart | Laula, kukaan ei kuule, tanssi, kukaan ei näe.

Joskus pitkällä automatkalla laulan itsekseni. Osaisinkin ehkä laulaa, mutta en oikein uskalla. Tanssin, mutta vain yön pimeydessä. Olen epävarma.

Bongattu osoitteesta: http://azizaizmargari.wordpress.com/

edit. toi kello näyttää ihan ihme aikaa. kello on viisi, ja mä muka kirjoitin ton puol kahdelta..

Ei kommentteja: