tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Ameeriikan malliin

Havahdun aamulla bussissa, kun ryhmä ulkomaisia bisnesmiehiä tulee bussin ulkopuolelle. Bussikuski seisoo ulkona tupakalla. 'Is this public transport? Is it for free?' Heti ajattelin, tämä täytyy kuulla.

Miehet maksavat (!) ja tulevat sisään, käydään suurta keskustelua gallonista, maileista, tavallisten autojen ja hybridiautojen kulutuksesta. Kuulemma hybridit eivät ole niin ekoautoja kuin väitetään.

Yhtäkkiä yksi miehistä osoittaa minua, ja kuulokkeitani. What's that, where's it going? Hmm. Mun taskuun, mun puhelimeen. OH, are you listening to music. Joo. Eikö ameriikassa kuunnella puhelimella muka musaa? Vai olenko minä tässä se vanhanaikainen, kun käytän ihanaista multimediatietokonettani (näin kertoo nokia, puhelimemme ovat multimediatietokoneita..) musan kuunteluun, enkä ole vielä siirtynyt IPod-aikaan?

Ai niin, samaiset sedät tiesivät, että IPhone:sta julkistetaan hi-speed versio, eli 3G-IPhone tulee. HULLUA!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Järjettömältä tuntuu tuo kulutuskulttuuri rapan toisella puolella muutenkin. Opiskelukaveri on vaidossa Pohjois-Karolinassa. Siellä päin on kuulemma kuuminta hottia tennarit, joiden kantapäissä on rullat. Ajattele! Jos on oikein laiska, voi pyytää kaveriaan lykkimään. Kaikkea ne keksivätkin...