lauantaina, lokakuuta 20, 2007

Tapahtui kerran eräässä R-kioskissa.

Saavun sisään, nainen selvittää asiaansa kassalla. Olen jo kolmas jonossa hänen jälkeensä. Sisään lappaa lisää ihmisiä. Kuuntelen naisen ja kassatytön keskustelua. Maxi pitää saada näkymään. No tässä on kortti antennidigiboksille ja tässä kaapeliboksille. Kumpi? Meillä on digiboksi! Sanoo nainen. Kassatyttö kysyy jo selkeästi hermostuneena: niin, asutteko antenni- vai kaapelitaloudessa? Digiboksi meillä on, vastaa nainen. Ja alkaa selostaa miehensä soittaneen johonkin tukeen, ja punaisista johdoista ja.. Jonottajat katselevat toisiaan epäuskossa. Selvittely jatkuu.

Pelastava enkelisaapuu, takahuoneesta tulee toinen myyjä. Joka ei palvele asiakkaita, kuten olisin odottanut, vaan sanoo tiukasti naiselle: On olemassa kaapeli- ja antennitalouksia, selvittäkää kummassa asutte. Täällä on jo pitkä jono. Selvittäkää se. Kassatyttö alkaa tyynesti palvelemaan muita.

Nainen jatkaa yksinpuheluaan, selviääkö se osoitteesta, kun me soitettiin sinne.. Ja soittaa miehelleen.. Tässä vaiheessa onneksi minä jo pääsin pois.

Digitelevisio. Ei enää riitä sanat kuvailemaan tätä sekamelskaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tää oli hyvä! Niin todellista..