sunnuntaina, marraskuuta 04, 2007

Uutuuden viehätystä.

Uusi asunto, uusi lelu.. Tässäpä kuulumiset viikolta.

Mersun Sprinter pakua ajeltiin viime viikonloppuna lukemattomia kertoja välillä Tapiola- Kamppi-Ruoholahti-Sörnäinen. Hullun hommaa. Mutta nyt asunto on jo verhoja vaille valmis. Ja minä tykkään. Vihdoin on tilaa, vihdoin on omat tavarat paikoillaam (ei vuokranantajan verhonrytkyjä pilaamassa tunnelmaa, saati samaisen vuokranantajan jotenkin koomisen taiteellisia ihme patsaita), tänne aion nyt kotiutua. Vielä kun työmatka lyhenisi. Luvassa on muutto työpaikan osalta vielä tämän vuoden puolella, mutta kun vuotta on enää alle kaksi kuukautta jäljellä, eikä pihaustakaan muutosta, niin vähemmästäkin alkaa epäilyttämään, milloin koko muutto edes toteutuu.

Uuden lelun sain, ja tämähän sieltä paketista löytyi. upea puhelin, mutta herää kysymys, että tarvitsenko oikeasti noin hienoa puhelinta? No tietty tarvitsen. A girl needs her gadgets ;)

Kavereiden puolella on hieman tuulista. Eikö se mene vähän niin, että jos järjestetään oikeat bileet, niin sinne kutsutaan kaikki? Eikä osaa kutsukortilla, osa sivulauseessa puhelinkeskustelussa, ja osaa ei sitten ollenkaan? No, tuleepahan ainakin tupareiden vieraslistalle selkeä linjaus.

Eilisiltana tutustuin uuden asuinalueen tarjontaan, ja vedin mahtavan työkaverin kanssa jopa karaokea. Tosin vain synttärisankarin kunniaksi. Keskustan hintoihin tottuneella oli sitten ehkä vähän liiankin hauskaa..

Väsyttää taas, tai edelleen. Ehkä menen aikaisin nukkumaan, tai sitten katson kuka saakaan tällä kertaa lähteä BB-talosta. Jos äänestäisin, äänestäisin kyllä Piiaa.

Ei kommentteja: