perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Seuraavana Seinäjoki. Nästa Seinäjoki.

Lotta Backlundin blogista bongasin älykkyystestin, ja sen kanssa on nyt vierähtänyt hetki jos toinenkin. Selainta ei saa sulkea. Minähän ratkaisen tämän. Suomenkielinen versio testistä tehdään sitten kun tuo on valmis.

***

Valtiollinen rautatieyhtiö sai taas rahojani, viimeisetkin pennit kukkaron pohjalta. Pendolino oli kerrankin ajoissa, mutta junassa oli vain kaksi toimivaa vessaa. Eikä juna nyt varsinaisesti mitenkään tyhjä ollut. Toinen vessoista sijaitsi omassa vaunussani, menen sisään, lukitsen oven. Meinaan pyörtyä hajusta. Käännyn, teen virheen; katson lattialle. Perimmäisessä nurkassa lilluu keltaruskeaa mönjää, ja hajusta voin päätellä totuuden. Onneksi junan toisessa päässä oli se toinen, suhteellisen käyttökelpoinen(toimiva) vessa. Tästäkö minä maksan? Tiistain kuuden ja puolen tunnin sauna (lue: 450 kilometriä ei-ilmastoidulla autolla keskipäivällä) on houkuttelevampi ratkaisu kuin tämä.

Tänään olen nauttinut vapaapäivästä, hengaillut, blogittanut, kiertänyt keskustan kauppoja. Tyttösen toivevapaapäivä. Kohta vois mennä päiväunille.

1 kommentti:

Ilokaasu-Jansson kirjoitti...

Seinäjoelle on olemassa ruotsinkielinenkin nimi ja se oli tosi tärkeää tietää lukiossa. Mutta todellisuudess sitä ei käytä kukaan enkä mäkään muista mikä se oli.

Junan vessat on ehkä kamalinta. Toiseksi kamalimpia on asemien vessat, nekin maksullisia. Siis wtf.