keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

what an exciting life I'm leading..

Muutto siis varmistui, ja osoitteenmuutoskortit on jo melkein raapusteltu. Joulupukkikin saa oman, että lahjat tulee oikeaan paikkaan! Virallisesti asun jo vanhassa kivitalossa ensi viikolla, käytännössä kaikki on siirretty syyskuun loppuun mennessä.

Koko ajan pää on täynnä ajatuksia, to-do-lista on jo nyt näin pitkä:

Ilmoita osoitteenmuutos:
Lehdille (trendi ja image) x
töihin x
tee se virallinen osoitteenmuutos x
ilmoita muutokset vakuutusyhtiöön,
irtisano:
sähkösopimus x
netti x
tv-lupa x
nin ja pakatakin ehkä pitäis.

Työsuhteeni vakinaistuttua (WOU!) muuttuu tuntilistakäytäntö, joka aiheuttaa hieman lisä päänvaivaa ja pitäisi käydä terveydenhoitajalla. Onneks se sentään on lähellä työpaikkaa.

***

Työpaikkani on vaarallinen. Pientä nuhailua on ollut ilmassa kokokevään, kunnes minullekin selvisi, että työpaikkamme on hometyöpaikka. Nice one.

Hiiriranne vaivaa, ja aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä, koska minä olen sairastanut monet jännetuppitulehdukset ja tenniskyynärpäät. Kipuilin niin paljon, että anoin erikoislääkärin kirjoittamalla todistuksella ylioppilaskirjoituksiin lisäaikaa. Ja sain sen.

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Mielenkiinnosta, paljonko sait lisäaikaa yo-kirjoituksiin? Syyskuussa alkaa minun rupeamani ja kipuilen niistä aikalailla jo nyt.

Suvi kirjoitti...

Kaksi tuntia tuli. Diagnoosina jännetuppitulehdus ja tenniskyynärpää. Näistä olin siinä vaiheessa kärsinyt jo about vuoden, eikä lääkkeet eikä kortisonipiikit auttaneet. Otin ylivarovaisesti käsien kanssa, ja halusin ottaa varman päälle. En sitä loppujen lopuksi tarvinut, kädet olivat kohtalaisessa kunnossa :)