perjantaina, elokuuta 03, 2007

I feel discriminated



Teinpäs sitten minänkin oman kuvani kaikella kansalle nähtäväksi. En mä kyllä ehkä ihan tolta näytä, mähän on paljon kauniimpi! Vaikkakaan en ihan tämän funktiota tajua, mutta olenhan minä jopa irc-galleriassakin, koska modernit ihmiset ilmeisesti tekee niin.
***

Tänään olin hyvin pettynyt. Halusin ostaa Meg Cabotin romaanin SIZE 12 IS NOT FAT. Kävelin Suomalaiseen. No, meillä ei ole. Mutta Kolmen Sepän liikkeessa on ehkä yksi. Rovaniemellä on kaksi. No hmm.. Voit sitten sieltä kolmen sepän liikkeestä kysyä jos tilaavat. Kysyin myyjältä, näitä taidetaan tilata vähän. Joo. Haluan lukea kirjani englanniksi, eikä niitä saa! Sophie Kinsellan Shopaholic on nimittäin myös edelleen hakusalla.

Sveitsissä ihanainen Orell Füssli Buchhandlung:lla oli ihanainen liike Zürichin upeimmalla kadulla, Bahnhofstrassella. The English Bookshop. Haluun sinne. Nyt. Heti.

Ps. vai perustetaanko oma salakerho, jossa luemme vain englanniksi?

1 kommentti:

Ilokaasu-Jansson kirjoitti...

Vielä vaikeampaa on varmasti ruotsinkielisillä, kuulemma Kokkolan kahdesta kirjakaupastakin se toinen on lopettanut ruotsinkielisten kirjojen myynnin ja tilaamisen kokonaan.

Mulla on hyllyssä lukemattomia, pitäisi vaan aikaa ja kiinnostusta yrittää jostain kaivaa esiin.