tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Free your mind..

Sometimes you forget about others who are not as fortunate as you. Now, as your dreams have an opportunity to manifest, don't disregard the less pleasant side of reality. You can have an amazing experience that becomes even more profound if you include the widest spectrum of life in your thinking. Take a risk and open your mind to what you have previously excluded. You'll be richer in spirit for your efforts.

Sagittarius 26.9.2006


Mä olen jo lukioaikoina haaveillut muutosta Helsinkiin. Zürin kadut tuli tallattua moneen kertaan, rakastuin siihen kaupunkiin. Tää on vähän kuin Helsinki.

Vaikka koko elämä on vieläkin ihan sekaisin, ei tietoa asunnosta, työstä tai mistään muustakaan, olen intoa täynnä. Tämä on se mitä mä haluun tehdä, miksiköhän en tätä ole jo aiemmin tehnyt? Take a risk and open your mind...

Kauneusleikkauksen jälkimainingit kulki nätisti, nyt on taas menty vähän takapakkia. Huomenna menen hierottavaksi, toivon todella, että siitä on apua. Toista kauneusleikkausta en just nyt kaipaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, sä sentään tunnet kaupungin. Kun päätin ex tempore hakea Turkuun, ja kun muutin tänne, ei ollut mitään hajua koko paikasta :D Millon on muuttopäivä? Kuun vaihteessa vai jossain tulevaisuudessa?

Suvi kirjoitti...

Jossain tulevaisuudessa ;) Marraskuu on realistinen tavoite, josta pidän kiinni. Just nyt, harmasta, kylmästä syyssateesta tulleena iski ahdistus. Mitä jos en löydä töitä, mitä jos en löydä kämppää? Mitä sit kun rahat oikeesti loppuu kokonaan.. Mutta kyllä tämä tästä taas.